Account Security - Wat gebeurt er als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Geen paniek! Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door op de knop "Wachtwoord vergeten" te klikken wanneer je probeert in te loggen.

Controleer of het e-mailadres van je account is geverifieerd.

Als je problemen ondervindt, stuur dan een e-mail naar [email protected] voor hulp.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.