Mijn rekening - KYC - Wat is de reden waarom mijn documenten zijn geweigerd?

Als u uw identiteitsbewijs en adresbewijs hebt geüpload via de applicatie en uw documenten zijn afgewezen door ons KYC-team, kunt u de reden voor de afwijzing zien in het kleine pop-up venster.

Klik op uw avatar en dan onder 'Mijn Pagina' op 'Verifieer ID'.

U vindt er de geüploade documenten samen met de verwerkingsstatus (goedgekeurd, afgewezen, hangende).

Als u op de knop 'Afgewezen' klikt, vindt u de reden waarom uw document niet kon worden aanvaard.