PokerCraft - Spin & Gold - hoe kan ik een spel vinden dat ik gespeeld heb?

Volg deze eenvoudige stap-voor-stap gids om uw Spin & Gold spelgeschiedenis op te halen

1. Open PokerCraft van Desktop of Mobiel

2. Selecteer in de linker zijbalk Spin & Gold

3. Selecteer de datum uit de dropdown - het laatste uur wordt standaard getoond, maar dit kan worden bewerkt met de optie aangepast bereik.4. U kunt de zoekopdracht verfijnen door te klikken op de buy-in filter die standaard op All staat

5. U kunt de zoekopdracht verder verfijnen door het vakje Alleen winsten tonen aan te vinken. Dit vakje is niet standaard aangevinkt.6. Als u klaar bent met filteren klikt u op tonen om uw spellen te onthullen.