Pokercraft - Kan ik ergens mijn Spin & Gold prijsgeschiedenis bekijken?

Ja, dat kan!

Uw Spin & Gold prijsgeschiedenis kan worden bekeken op uw PokerCraft
In de tab PokerCraft Spin & Gold kunnen spelers al hun eerdere handhistories bekijken en handhistories van de laatste 90 dagen kunnen worden gedownload en geëxporteerd naar programma's van derden.

Volg de onderstaande stap-voor-stap gids om je handgeschiedenis te bekijken

1. Open PokerCraft vanaf desktop of mobiel

2. Selecteer in de linker zijbalk Spin & Gold

3. Selecteer de datum uit de dropdown - het laatste uur wordt standaard getoond, maar dit kan worden bewerkt met de optie aangepast bereik.4. U kunt de zoekopdracht verfijnen door te klikken op de buy-in filter die standaard op All staat

5. U kunt de zoekopdracht verder verfijnen door het vakje Alleen winsten tonen aan te vinken. Dit vakje is niet standaard aangevinkt.6. Als u klaar bent met filteren klikt u op tonen om uw spellen te onthullen.

7. Selecteer het spel dat u wilt bekijken en selecteer dan spelgeschiedenis en het zal hieronder worden onthuld

U kunt slechts één Spin & Gold tegelijk bekijken/selecteren.