PokerCraft - All in of Fold (AoF)

Het tabblad AoF staat vol met informatie over uw AoF-geschiedenis

Het bevat zowel AoF Cash als AoF Sit & Go, hoewel het op het eerste scherm standaard de AoF Cash-spellen toont.

Dit display toont

• Alles in procenten
  • Geluksfactor
  • De sterkste en zwakste positie

Je kunt ook een recente AoF-hand die je hebt gespeeld opzoeken door de hand-ID in de bovenhoek in te typen.

U kunt overschakelen van AoF Cash naar AoF Sit & Go in het uitklapmenu.

En u kunt zoeken naar alle handgeschiedenissen die op uw account zijn gespeeld door de filters te gebruiken.