PokerCraft - Hold'em - Spelgeschiedenis

Na het succesvol doorzoeken van een Hold'em Game sessie kunt u ook de volledige handgeschiedenissen bekijken

Als je de sessies die je wilt bekijken hebt gemarkeerd, klik je op Game History hieronder om de handinformatie te onthullen.

Game History geeft de volgende informatie:

• Datum en tijd
  • Hand ID
  • Gatenkaarten
  • Handwaarde
  • Hand winnaar
  • Potmaat
  • Winverlies (exclusief rake/afdrachten/jackpots)

Standaard kun je 10 handen tegelijk bekijken, maar je kunt dit verhogen tot 100.
U kunt ook uw zoektocht naar een specifieke hand verfijnen door gebruik te maken van de hand-ID, de kaartenselector of de winnaar van de pot.