PokerCraft - Mijn toernooien - Spelhistorie

Via het tabblad PokerCraft Mijn Toernooien kunnen spelers al hun eerdere handhistories bekijken en handhistories van de laatste 90 dagen kunnen worden gedownload en geëxporteerd naar programma's van derden.

Volg de onderstaande stap-voor-stap gids om je handgeschiedenis te bekijken

1. Open PokerCraft vanaf desktop of mobiel

2. In de linker zijbalk, selecteer Mijn Toernooien
3. Selecteer de datum uit de dropdown - het laatste uur wordt standaard getoond, maar dit kan worden bewerkt met de optie aangepast bereik.4. U kunt de zoekopdracht verfijnen door te klikken op Alleen ITM tonen of Alleen terugbetaling tonen.5. Als u klaar bent met filteren klikt u op tonen om uw spellen te onthullen.

6. Selecteer het spel dat u wilt bekijken en selecteer dan spelgeschiedenis en het zal hieronder verschijnen

U kunt slechts één toernooi tegelijk bekijken/selecteren.