EV Cashout - Waarom werd EV Cashout niet toegepast op mijn hand?

Zorg ervoor dat uw hand voldoet aan de onderstaande kwalificatie-eisen:

• Spelers met 60% of meer pot equity nadat alle levende spelers hun hole cards hebben onthuld, krijgen een EV Cashout aangeboden.
  • De pot is 20BB of groter als de ongecalloceerde inzetten zijn teruggekeerd.
  • Het spel was Hold'em, PLO, PLO-5, Rush & Cash, en Short Deck.
  • EV Cashout werd aanvaard
  • Als er meerdere potten zijn, wordt EV Cashout aangeboden door alle potten te combineren die je kunt winnen.
  • Als aan de kwalificaties RIMT (Run it multiple times) en EV Cashout is voldaan en u RIMT selecteert, wordt EV Cashout tenietgedaan en niet aangeboden.
  • Als u nog steeds niet zeker bent - neem dan direct per e-mail contact met ons op met de Hand History ID.