Staking - Multi Entry Staking - Hoe verkoop ik voor meerdere entries?

Na registratie voor het betreffende evenement klikt u op de knop Verkoop mijn actie
Zodra u de aandelen hebt ingesteld om te verkopen, koop pet en markup u moet het vakje Ik wil prijzen delen voor mijn herinschrijvingen met behulp van de verwateringsmethode voor meerdere inschrijvingen aanvinken.