Kassa - Opname - Hoe een opname aan te vragen

Om het terugtrekkingsproces te beginnen:

1. Log in op GGPoker met je gebruikersnaam en wachtwoord, selecteer je saldo op de webpagina of 'Kassa' op de app
2. Zodra de Kassier geopend is, selecteer 'Geldopname' en kies uw gewenste betaalmethode. Volgens ons gesloten-lus beleid, komen de betalingsmethodes waarmee u een succesvolle storting record heeft gemaakt in aanmerking voor opname
3. Voer het bedrag in dat u wilt opnemen en selecteer 'Opnemen'.
4. De intrekking zal aan een intern onderzoek worden onderworpen en binnen 24 - 72 uur worden verwerkt
5. Om de status van een hangend opnameverzoek te controleren, gaat u naar het tabblad "Opname" in de Kassier

6. U zult een bevestigingsbericht zien zodra uw opnameverzoek door de kassier is geaccepteerd