Een storting plaatsen

Volg de onderstaande stappen om een aanbetaling te doen:
1. Log in op GGPoker met je gebruikersnaam en wachtwoord, selecteer je saldo of 'Kassa' op de app.
2. Zodra de kassa is geopend, selecteert u "Storten".
3. Voer het Stortingsbedrag in, kies uit het drop-down menu een Bonus of selecteer "Geen bonus bedankt", klik dan op "Volgende": Selecteer methode" om de betalingsmethode van uw voorkeur te kiezen
De lijst met beschikbare betalingsmogelijkheden is gebaseerd op het land waar u uw GGPoker-account heeft geregistreerd.
4. Vul in het betalingsvenster de betalingsgegevens correct in en zorg ervoor dat u de juiste valuta van uw betalingsbron selecteert.
5. Selecteer "Storten" om de transactie te starten.