Spelgeluiden - Waarom werkt het geluid alleen met een koptelefoon?

Als u een geluidsprobleem heeft met onze app, zorg er dan voor dat uw apparaat niet in de stille modus staat.

In de stille modus is het geluid alleen beschikbaar via oortelefoons, niet zoals andere media-apps (bijv. YouTube)

Als u wilt genieten van onze geluiden zonder oortelefoon, zorg er dan voor dat u de stille modus op uw apparaat uitschakelt.