Neteller gebruiken om uw GGPoker account te financieren

Zorg ervoor dat uw Neteller account succesvol is aangemaakt, actief is en het saldo voldoende is aangevuld voordat u uw GGPoker account financiert.

Bij het aanvullen van je accountsaldo via Neteller zal je gevraagd worden of je je storting wilt gebruiken om te gokken. Als je van plan bent je GGPoker account via Neteller te financieren, selecteer dan "Ja".

Voor meer informatie over het configureren van uw Neteller stortingen voor gebruik op GGPoker, bezoek de volgende pagina: https://www.neteller.com/en/support/question?qid=85&slug=can-i-use-my-credit-debit-card-deposit-for-gambling

Mocht je extra ondersteuning nodig hebben voor je Neteller account, neem dan contact op met de Neteller klantenservice(https://www.neteller.com/en/support) en zij zullen je direct helpen met je vraag.