Accountbeveiliging - 2FA - Instellingen voor aanmeldingsmeldingen uitschakelen

Instellingen voor aanmeldingsmeldingen kunnen worden uitgeschakeld door te klikken op Mijn account > Aanmeldingsbeveiliging

GGPoker raadt je aan om 2FA authenticatie in te stellen op je account en deze in te stellen op Hoog.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.