Problemen oplossen - Downloaden / Updaten van het spel loopt vast of is te traag

Dit probleem kan zich voordoen door de DNS server van de spelers' machine

Controleer in dit geval of de DNS-server van de machine is gewijzigd in bijvoorbeeld Google DNS.

Als wordt bevestigd dat de DNS-server is gewijzigd, moet deze worden teruggezet op de standaard DNS-server (automatische DHCP) die wordt ondersteund door de ISP (Internet Service Provider)