Problemen oplossen - Foutmelding "De app kan niet worden uitgevoerd op uw pc".

Probeer de volgende stappen:

  1. Ga naar C:\Program Files (x86) \[YourBrandName]
  2. Rechtsklik op de launcher.exe en klik op Eigenschappen
  3. Ga naar het tabblad Compatibiliteit
  4. Zoals hieronder te zien is, vinkt u het vakje aan naast "Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor:".
  5. Druk dan op het drop-down menu, en selecteer 'Windows XP (Service Pack 3)'.
  6. Vink het vakje naast "Dit programma uitvoeren als administrator" aan.
  7. Klik op OK en voer de client opnieuw uit

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.