Problemen oplossen - Foutmelding "GGNetwork.exe is geen geldige Win32-toepassing".

Wanneer deze prompt verschijnt, geeft dit aan dat uw huidige Windows OS niet voldoet aan de minimale systeemvereisten.

Minimum systeemvereisten:

  • OS: Windows 8 [Windows 10 of hoger aanbevolen].
  • 3 GHz processor (Intel Core i3 of hoger aanbevolen)
  • RAM: 2 GB RAM (4 GB of meer aanbevolen)
  • Opslagruimte: 1 GB vrije schijfruimte (10 GB of meer aanbevolen)
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.