Problemen oplossen - Botsing met anti-virus programma

Na het bijwerken van de software kan uw antivirusprogramma melden dat het een Trojaans paard heeft gevonden:

1. Vanwege de crowd-sourced aard van veel anti-virus programma's, kan het onze software ten onrechte als trojan markeren (vals-positief).
  2. Als je antivirus de software van GGPoker als schadelijk markeert, meld deze foutieve markering dan aan je provider en onthoud je van het activeren van deze software terwijl de app van GGPoker actief is.