Klantenservice - Welke informatie moet ik verstrekken om mijn foutmelding te helpen onderzoeken:

Meer informatie is altijd nuttig, waaronder gegevens over de speler, een beschrijving van de bug en eventuele screengrabs die u kunt geven om het probleem te illustreren.

• Bijnaam
  • Toernooi / Cash Game Naam
  • Datum en tijd waarop het probleem zich voordeed (inclusief tijdzone)
  • Scherm-/video-opname van het voorval
  • Netwerkstatustestresultaten (voor hulp bij deze test, klik hier)
  • Specificatie van het apparaat (Windows / MAC / Android / iOS, OS ver., CPU, Ram)