Problemen oplossen - Ik kan niet installeren (Windows)

Volg de onderstaande stappen in volgorde, ga verder naar beneden als het probleem blijft bestaan

1.  Zorg ervoor dat de speler het juiste installatieprogramma gebruikt Geo en OS - Stuur het bestand zo nodig rechtstreeks via e-mail (wijzig de extensie in .gg en geef de speler de opdracht het te hernoemen naar .msi voordat hij het probeert te gebruiken).
  2. Zorg ervoor dat eventuele antivirussoftware op de machine is uitgeschakeld en probeer het installatieprogramma uit te voeren.
  3. Browser cache en cookies wissen
  4. SSL-status wissen
  5. Probeer een nieuwe installatie nadat alle sporen van vorige installaties zijn gewist en de machine opnieuw is opgestart (om sporen in tijdelijke bestanden te wissen).

Sjablonen voor de bovenstaande stappen:

1. (indien nodig)

Ik stuur je als bijlage het installatiebestand, maar zodat het niet door je e-mailfilter wordt geblokkeerd, heb ik de extensie veranderd in .gg

Download gewoon het bestand en hernoem de extensie naar .msi - eenmaal gewijzigd, zou u het installatieprogramma moeten kunnen uitvoeren.

2. (spreekt voor zich)

3.

Open Chrome op uw computer.

1 Klik rechtsboven op Meer

2 Klik op Meer hulpmiddelen > Browsegegevens wissen.

3 Kies bovenaan een tijdsbereik. Om alles te verwijderen, selecteert u Alle tijd.

4 Vink naast "Cookies en andere sitegegevens" en "Cached afbeeldingen en bestanden" de vakjes aan.

5 Klik op Gegevens wissen.

4.

Probeer deze stappen om de SSL lei van uw browser te wissen:

Volg de onderstaande stappen om dat te doen:

• Klik op de 3 puntjes naast de adresbalk in Chrome, vlak onder de sluitknop van de browser.
  • Klik op Instellingen en scroll helemaal naar beneden naar Geavanceerd Klik op de knop om de Geavanceerde instellingen uit te vouwen;
  • Scroll nu naar beneden naar de optie "Proxy-instellingen openen" onder Systeem en klik erop;
  • Een venster met de naam "Interneteigenschappen" wordt geopend. Ga in dat venster naar het tabblad Inhoud en klik op SSL-status wissen

Probeer nu opnieuw de downloadlink te gebruiken

5.

Probeer de volgende stappen:

1 - verwijder de huidige GGPoker-client van uw computer.

2 - zorg ervoor dat de geïnstalleerde map volledig is verwijderd (soms laat een uninstall een lege map achter op je schijf, zorg ervoor dat je die volledig verwijdert)

3 - start uw computer opnieuw op (zodat alle sporen in de tijdelijke bestanden volledig worden gewist)

3 - download een nieuw installatiebestand (als je de directe downloadlink niet kunt gebruiken, heb ik een nieuw installatiebestand in deze e-mail opgenomen. Ik heb het hernoemd naar een .gg-extensie, zorg ervoor dat je de extensie verandert in .msi voordat je het uitvoert)

4 - probeer het opnieuw te installeren en uit te voeren