Problemen oplossen - GGPoker wordt niet correct geladen

A. Een schone installatie uitvoeren

Het uitvoeren van een schone installatie zorgt ervoor dat fragmenten van oude app-versies uw updates niet verhinderen:

1. Verwijder het spel in het Configuratiescherm
  2. Open Venster Uitvoeren (Win + R)
  3. Type %appdata%[GGPoker]
  4. Map [GGPoker] verwijderen
  5. Download een nieuwe installer en ga verder met het installeren van GGPoker's app

De app van GGPoker kan worden gedownload van de website op een reeks apparaten, of er kunnen directe links worden verstrekt op verzoek van https://help.ggpoker.com/.

Als bij het inloggen specifieke tekstmeldingen worden getoond, zoek dan op help.ggpoker.com naar foutnummers of specifieke tekstmeldingen om te zien of er een oplossing voor je probleem is.

B. Uw antivirus uitschakelen om installatieproblemen op te lossen

Het probleem kan worden omzeild door een volledige schone installatie uit te voeren, uw antivirus uit te schakelen of de installatie te proberen met een andere ISP of toegangsapparaat.

C. Handmatig kopiëren van app-links om installatieproblemen op te lossen

Als je een directe app-installatielink selecteert die via e-mail wordt geleverd en die link wordt niet geladen of begint niet onmiddellijk met het downloaden van de GGPoker-app, probeer dan handmatig de link te kopiëren en rechtstreeks in je favoriete browser te plakken, wat in bepaalde gevallen (meestal IOS-spelers) een ander, gunstiger resultaat oplevert.

D. Cache wissen om installatieproblemen op te lossen

Indien een schone installatie werd uitgevoerd en niet het gewenste resultaat opleverde, kan het wissen van de cache in alle browsers het installatie-obstakel omzeilen en een succesvolle installatie mogelijk maken.

Bepaalde IOS OS werken momenteel niet samen met GGPoker's IOS applicatie, namelijk IOS 6 apparaten. Als je dit apparaat gebruikt en er is een probleem, neem dan contact op met [email protected] voor hulp bij de installatie.

Nadat u de snelle oplossingen die hier worden beschreven hebt uitgeput, moet u gedetailleerde beschrijvingen, schermafbeeldingen of nuttige filmpjes ter illustratie van uw vraag toevoegen wanneer u contact opneemt met [email protected].

E. Oplossingen voor wachtwoordfouten

Voor wachtwoord- en aanmeldingsfouten nadat een app met succes is geïnstalleerd, zie het volgende item:

1. Login problemen/wachtwoord of speler detail fout

F. Andere app installatieprompts en fouten (zoek op de volgende trefwoorden via help.ggpoker.com)

1. Foutcode 2503

2. Applicatiedescriptor kon niet worden gevonden

3. Spel icoon reageert niet

4. Hoe ERROR_LOGIN_FAILED op te lossen

G. Fouten in de app-regio

Als je een ROW (niet-Britse) speler bent en je app toont een vlag van de Union Jack naast ons sitelogo, dan moet je deze foutieve app verwijderen en de juiste app downloaden via ggpoker.com of [email protected].

Als je een Britse speler bent (niet-ROW) en je app toont geen vlag van de Union Jack, dan moet je deze foutieve app verwijderen en de correcte UK-exclusieve app downloaden via ggpoker.co.uk of [email protected].

H. Verbindingsproblemen (diverse)

Verbindingsproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Behalve dat je ervoor moet zorgen dat je eigen ISP, de sterkte van je verbinding en je apparaat voldoen aan de minimale vereisten van de app, moet je je zorgen melden via [email protected], samen met de resultaten van een netwerkstatustest (aangegeven met drie signaalbalken in de voettekst van de app).