Pokerclient - Aanmeldingsproblemen/wachtwoord of spelergegevensfout

A. In-app wachtwoord reset opties

Als een onjuist wachtwoord of een onjuiste gebruikersnaam is ingevoerd, kunnen spelers de reset-stappen volgen vanuit het aanmeldingsveld. Selecteer deze optie, vul uw gegevens in en wacht op de komst van een e-mail/code om het wachtwoord te resetten.

B. Een handmatige wijziging van het wachtwoord aanvragen

Als dit niet lukt, of als je code niet op tijd aankomt, geef dan je bezorgdheid door via [email protected] die een handmatige wachtwoordwijziging kan uitvoeren om de toegang te herstellen.

C. Correcte inloggegevens invoeren

Bij het aanmelden kunnen geen tafelnamen worden ingevoerd; een combinatie van uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord is voldoende voor toegang.

Af en toe geeft de app van GGPoker aan dat de gevraagde inlognaam onjuist is terwijl het wachtwoord de fout in gaat. Als je de juiste geregistreerde e-mail invoert en zeker weet dat er geen typfouten zijn gemaakt, is het wachtwoord waarschijnlijk de oorzaak van de storing.

Na ontvangst van een schriftelijk e-mailverzoek zullen de helpdeskmedewerkers een handmatige wijziging doorvoeren nadat het werkelijke eigendom van de account is opgehelderd, waarmee de toegang onmiddellijk kan worden hersteld.

D. Fout bij aanmelden/inschrijven - wachtwoordfout

Als u het aanmeldingsformulier voor een account niet kunt voltooien, kunt u proberen een voorkeurswachtwoord in te voeren dat bestaat uit 10 tekens, een combinatie van kleine en hoofdletters, een cijfer en een symbool.

D (2). Mislukt inschrijvingsformulier - e-mail duplicaat

Als u geregistreerd bent onder een andere site op het GGPoker Network, is een alternatief postadres vereist tijdens het aanmaken van een account. Hoewel het spelers is toegestaan om accounts op meerdere skins tegelijk aan te houden, is voor elke account een alternatief postadres vereist.