Accountbeveiliging - Wachtwoord vergeten

Stuur een e-mail naar [email protected] om het wachtwoord van een vergeten fonds opnieuw in te stellen, waar agents de functie handmatig kunnen deactiveren.

Eenmaal gedeactiveerd, moeten de betrokken spelers naar het juiste in-app paneel navigeren en deze functie opnieuw activeren om een nieuw fondswachtwoord in te stellen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.