Pokerclient - Ik kan niet inloggen met mijn gebruikersnaam en gegevens

Als de juiste app is geïnstalleerd, is een combinatie van uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord voldoende voor toegang.

Als je in het Verenigd Koninkrijk bent gevestigd en je app toont geen Union Jack, dan gebruik je de verkeerde app-versie en moet je een andere downloaden via ggpoker.co.uk.

Als je buiten het Verenigd Koninkrijk bent en je app toont een Union Jack naast het logo, dan gebruik je de verkeerde app en moet je een andere downloaden via ggpoker.com.

Selecteer 'wachtwoord vergeten' op het aanmeldingsformulier om een wachtwoordreset per e-mail te initiëren, of stuur een e-mail naar [email protected] om een handmatige wachtwoordwijziging aan te vragen.