Toernooien - Privé toernooien - Partner freerolls vanuit de lobby

Als een evenement geen registratie-informatie of een externe URL weergeeft in de beschrijving van de lobby, is het een privé-uitnodiging en niet beschikbaar voor algemene registratie.

GGPoker help is niet uitgerust met partner wachtwoorden of registratie informatie, die moet rechtstreeks worden gezocht via de organisator van het evenement.