Problemen oplossen - Hoe controleer ik mijn GGPoker app versie

Wanneer je Windows PC, MAC of Desktop versies van GGPoker's app gebruikt, selecteer dan het vraagteken spraakballon icoontje dat in de app footer staat, tussen het instellingen tandwiel en de signaalbalk icoontjes.

Als je problemen ondervindt en niet zeker weet wat de oorzaak is van een afnemende verbinding, verduidelijk dan je app-versie, selecteer de link om contact op te nemen met het help-adres van GGPoker en we zullen directe links leveren om je app-problemen op te lossen.