Poker Client - Wat zijn de minimale systeemvereisten / specificaties voor GGPoker?

De minimumvereisten voor het gebruik van de GGPoker-app zijn als volgt voor elk apparaat:

iPad

• iPad Air 2 / iPad Mini 4 (iPad 7 / iPad Air 3 / iPad Pro 2 /iPad Mini 5 of hoger aanbevolen)
  • 3 GB RAM of meer
  • 250 MB vrije schijfruimte (1 GB of meer aanbevolen)

iOS

• iPhone 7 Plus (iPhone X of hoger aanbevolen)
  • 3 GB RAM of meer
  • 250 MB vrije schijfruimte (1 GB of meer aanbevolen)

Windows

• Windows 8 (Windows 10 aanbevolen)
  • 3 GHz processor of sneller (Intel Core i3 of hoger aanbevolen)
  • 2 GB RAM of meer (4 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije schijfruimte of meer (10 GB aanbevolen)
MAC
  • OS X 10.10 of hoger
  • 3 GHz processor of sneller
  • 2 GB geheugen of meer (4 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije schijfruimte of meer (10 GB aanbevolen)
Android
  • Android OS 6.0.xx Marshmellow (10.0 of hoger aanbevolen)
  • 250 MB vrije schijfruimte (1 GB of meer aanbevolen)
  • 2 GB geheugen of meer (3 GB aanbevolen)
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.