Pokerclient - Avatars - Kunnen spelersavatars geminimaliseerd en volledig gedeselecteerd worden?

Helaas kunnen spelers momenteel de avatars van hun tegenstanders niet verbergen, hoewel andere aangepaste instellingen met betrekking tot de kleur en stijl van het vilt beschikbaar zijn door het instellingen-logo in de app van GGPoker te selecteren.

Als een speler een avatar toont die u beledigend vindt, aarzel dan niet om een rapport in te dienen bij onze lokale ondersteuningsteams - https://help.ggpoker.com/article/6137-how-can-i-reach-ggpoker-support-by-email