Klantenservice - Op het registratieformulier van GGPoker wordt mijn naam/email niet geaccepteerd.

Zorg ervoor dat er geen symbolen voorkomen in uw accountgegevens, inclusief gebruikersnaam en adresgegevens.

Als u zich in een woonplaats bevindt met een accent of een ander grammaticaal symbool in de naam, verwijder dit dan om ervoor te zorgen dat uw rekeninggegevens door het systeem worden geaccepteerd.

Bovendien verwijst een onjuiste e-mailprompt soms naar een PW die niet overeenkomt met de vereisten. [email protected] kan op verzoek een tijdelijke PW leveren om dit probleem te omzeilen.

Wachtwoorden moeten 12 tekens bevatten, een mix van cijfers, hoofdletters en symbolen.