Hoe storten met Volt overschrijving

De Volt overschrijving betalingsoptie stelt spelers in staat om transacties veilig en zeker te verwerken via hun bank app of online bankportaal.

Volg deze stappen om een storting te doen via Volt Wire Transfer:

1. Voer in de sectie Kassa - Storting het bedrag in dat u wilt storten en ga dan naar "Volgende": Selecteer methode"
  2. Selecteer het Wire Transfer logo. Controleer of de bronrekening Valuta en het Stortingsbedrag correct zijn en selecteer dan "Storten".
  3. U wordt doorgestuurd naar het Volt platform om uw land en bank te selecteren.
  4. Zodra u uw bank heeft geselecteerd wordt u doorgestuurd naar uw bank app of online bankieren platform. Controleer de betalingsgegevens en bevestig en voltooi de transactie.

U kunt uw GGPoker saldo op elk moment controleren door de Transactie Geschiedenis sectie te bezoeken, te vinden op de Kassier Pagina