Account Security - Ik heb net een nieuwe account aangemaakt, maar de app van GGPoker zegt dat mijn wachtwoord onjuist is.

Hoewel de aanmeldingsprompt een onjuiste PW aangeeft, kan het probleem te maken hebben met een ongeldig geregistreerd e-mailadres.

Kijk bij het aanmaken van een account in uw inbox/spam mappen voor onze e-mail verificatie e-mail.

Zodra de e-mail is geverifieerd, kun je je gewone login PW invoeren, of verzoeken om een reset wachtwoord mail te sturen naar je geregistreerde GGPoker inbox.

Als je geregistreerde e-mail is geverifieerd en een wachtwoord nog steeds niet werkt, [email protected] een handmatig wachtwoord geven om het probleem te omzeilen.