Verantwoord spelen - Hoe kan ik stortingslimieten instellen in de app?

Volg het proces zoals beschreven indien u uw stortingslimieten wilt verhogen/verlagen binnen de maximumbedragen.

1. Ga naar het tabblad Verantwoord spelen op de client via Kassa (klik op je avatar in de rechterbovenhoek van de homepage).
  2. Selecteer de tab Verantwoordelijk spelen in het geel in de schermafbeelding hieronder & in het pop-up venster zie je daar de stortingslimieten.
  3. Vul uw nieuwe Dagelijkse, Wekelijkse & Maandelijkse limieten in de vakjes onder de kolom Nieuwe limiet in en klik op Verzenden.

Let op:  Houd er rekening mee dat er een afkoelingsperiode van 24 uur is nadat er nieuwe stortingslimieten zijn aangevraagd voordat de nieuwe limieten van kracht worden. U zult gevraagd worden om uw nieuwe limieten te bevestigen zodra deze periode voorbij is door de sectie verantwoord spelen opnieuw te bezoeken.