Waar kan ik een lijst met bewerkbare instellingen bekijken met betrekking tot PokerCraft/beloningen/promoties of algemene spelinstellingen?

Selecteer je avatar in de app en navigeer naar het juiste instellingentabblad, waar een lijst met nuttige spelersinformatie beschikbaar is.

Spelers kunnen chip displays, auto-rebuy instellingen, avatars, weddenschappen, talen, squeeze aan/uit, tafel thema's en tijd banken wijzigen.