Klantenservice - Ik heb een e-mail ontvangen over accountverificatie - maar mijn account is geverifieerd?

Als je een e-mail hebt ontvangen van GGPoker over accountverificatie, maar je account is al geverifieerd, is het belangrijk om de situatie voorzichtig te benaderen. De e-mail die je hebt ontvangen kan een 'phishing'-poging zijn, waarbij iemand je probeert te verleiden tot het verstrekken van persoonlijke informatie, zoals je inloggegevens of financiële informatie, door zich voor te doen als een betrouwbare entiteit.

Phishing-e-mails kunnen zeer overtuigend zijn, vaak met logo's en branding die er identiek uitzien als die van het bedrijf waar ze zich voordoen. Als je een e-mail ontvangt waarvan je vermoedt dat het een phishing-poging is, geef dan geen persoonlijke informatie en klik niet op links in de e-mail. Neem in plaats daarvan direct contact op met GGPoker via onze gepubliceerde e-mailadressen om te bevestigen of het verzoek echt is. Een link naar deze adressen staat hieronder

Het is belangrijk om te onthouden dat GGPoker alleen contact met je zal opnemen via onze gepubliceerde e-mailadressen en je nooit zal vragen inloggegevens te verstrekken of je wachtwoord via e-mail bekend te maken.