Kassa - Stortingen - Storting ontbreekt

Alle transacties worden direct uitgevoerd en binnen 15 minuten of minder bijgeschreven.

Echter, als bepaalde items zoals het ingevoerde bedrag, naam en andere betalingsgegevens niet overeenkomen, wordt aangenomen dat er vertragingen optreden en kan het tot 24 uur duren voordat de status wordt bijgewerkt.

Als je je transactie zelfs na 24 uur nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met [email protected] met een schermafbeelding ter bevestiging van deze transactie van je betalingsservice-app/account.

Deze informatie is nodig om uw zaak te verifiëren bij de betalingsdienst om uw transactie terug te halen en uw rekening te crediteren ALS het geld is opgenomen.