Accountbeveiliging - 2FA - Hoe Google Authenticator te gebruiken

Stap voor stap gids

1 - Open ''Settings'' -> klik op ''My Account'' -> ''Account Security'' - klik op ''Change'' van de optie ''Login Security''
2 - Selecteer ''Google Authenticator'' en klik op ''Change''
3 - Een pop up venster zal verschijnen, gebruik je mobiele telefoon en de Google Authenticator app om de stappen te voltooien om de Google Authenticator app te synchroniseren met de GGPoker App
4 - Na het voltooien van stap 3 SLUIT het ''My Info'' venster NIET. Klik nogmaals op ''Wijzigen'' om je keuze te bevestigen en het systeem zal binnen enkele seconden een bericht tonen dat bevestigt dat het instellen succesvol is afgerond.