Daily Freebie - Ik probeer mijn Daily Freebie te claimen en er staat dat hij al geclaimd is, hoe komt dat?

Daar zijn verschillende redenen voor

  • Misschien heb je je freebie voor deze dag al geclaimd
  • Iemand anders in uw huishouden heeft vandaag al geclaimd
  • Iemand anders met wie u een apparaat deelt heeft vandaag al geclaimd
  • Er is al een claim ingediend vanaf het IP-adres dat u gebruikt 
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.