Huwelijksreis - Hoe lang zijn beloningstickets geldig?

Alle ticketprijzen van de Honeymoon promotie zijn 7 dagen geldig vanaf het moment van uitgifte. 


Ontvang uw beloningen door te klikken op de knop "claimen" in de Honeymoon-sectie in de klant.


Onopgeëiste beloningen worden automatisch bijgeschreven op je account als ze nog niet zijn opgeëist na afloop van de 30e Honeymoon-missie.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.