Poker Client - Windows 7 - Kan ik GGPoker gebruiken als ik dit OS gebruik?

Nee, Windows 7 wordt niet ondersteund door GGPoker en kan ertoe leiden dat de toepassing vastloopt of helemaal niet werkt

Gebruikers met Windows 7-apparaten moeten upgraden naar Windows 10 of 11 als ze de GGPoker-toepassing willen gebruiken op een desktop/laptop.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.