Helmmodus (Stomme helm) - FAQ & Samenvatting

Wat is Helm Mode?
Helm Mode is een optie die geactiveerd kan worden aan de tafel om alle afleiding te blokkeren en je toe te laten je te concentreren op je spel.

Wanneer kan ik deze functie gebruiken?

U kunt deze functie gebruiken aan elke cash game of toernooi tafel waaraan u zit. Waarnemers kunnen de Helm Mode functie niet gebruiken.

Kan ik Helm Mode gebruiken als waarnemer aan een tafel?
Nee, alleen spelers die in het spel zitten kunnen deze functie gebruiken.

Wat blokkeert Helm Mode?

Het blokkeert tafel chat, emojis, snapcam, splash functies en speciale hand momenten.

Weten andere spelers dat ik de Helm Mode gebruik?
Een 'Mute' helm verschijnt rond je avatar om aan te geven dat je gedempt bent.

Kan ik bepaalde dingen uitschakelen met Helm Mode, bijvoorbeeld emoji's blokkeren, maar toch tafelchatten?
Nee, de modus Helm kan niet worden aangepast.

Als ik de Helm Mode gebruik, kan ik dan chat of emoji's gebruiken
Nee, de blokkering gaat beide kanten op, het blokkeert dat deze functies worden getoond en gebruikt.

Hoe schakel ik de helm-modus in? (PC)
Klik op het chat bubble icoon links van je gebruikersnaam
Wanneer de chatbox verschijnt, klik dan op het 3 puntjes icoon onderaan de chatbox
Selecteer 'Aan' voor Helm Mode
Kies ervoor om alleen deze tafel of al je tafels te activeren.

Hoe zet ik de helmstand aan? (Mobiel)
Klik op het spraakballonnetje met de twee kaartjes linksboven in het scherm
Klik op het chatballonnetje
Wanneer de chatbox verschijnt, klik op het 3 puntjes icoon onderaan de chatbox
Kies 'Aan' voor Helm Mode
Kies om alleen op deze tafel of al je tafels te activeren

Hoe schakel ik Helm Mode uit (PC)
Klik op het Helm icoontje naast je gebruikersnaam
Kies om alleen voor deze tafel of al je tafels te verwijderen.

Hoe schakel ik Helm Mode uit (Mobiel)
Klik op het spraakballon icoontje met de twee kaartjes linksboven in het scherm.
Onderaan de chatbox staat: 'Helmmodus geactiveerd voor X tafels' klik hierop.
Kies om alleen voor deze tafel of voor al uw tafels te verwijderen

Is er een optie om Helm Mode permanent ingeschakeld te hebben?
Nee, u moet het activeren aan het begin van elke sessie/tafel die u wilt gebruiken.

Als ik al zit met Helm Mode aan, wordt deze dan automatisch toegepast op nieuwe tafels?
Nee, u moet de helmmodus inschakelen voor elke nieuwe tafel die u opent

Ik wil mijn helmmodus altijd op 'aan' hebben staan. Waarom is er geen optie om dit te doen?
Bij GGPoker is ons ethos altijd geweest om het plezier terug te brengen in poker, maar we begrijpen dat er momenten zijn waarop je een beetje rust wilt, dus hebben we de Helm Mode, die sommige (niet alle) leuke dingen verwijdert en je die rustige tijd gunt.
Er zijn geen plannen om een 'altijd aan'-modus toe te voegen. Spelers die het willen gebruiken kunnen het aan het begin van elke sessie/tafel of wanneer ze maar willen inschakelen en genieten van het spel en alle leuke elementen waar GGPoker beroemd om is!