Sneltoetsen - Welke tabelacties kunnen als sneltoets worden ingesteld?

• Fold / Fold to any bet - Hiermee fold je je hand als je aan de beurt bent.
  • Check / Call - Als niemand voor u heeft ingezet/geraised en u heeft de mogelijkheid om te checken, kunt u dit gebruiken om te checken. Als er actie voor u is, kunt u dit gebruiken om te callen.
  • Bet / Raise - Met deze sneltoets wordt het minimumbedrag op tafel ingezet of verhoogd. Bijvoorbeeld, als er geen actie voor u is, maakt u met deze sneltoets een inzet van 1 big blind. Als er een bet/raise is voordat u aan de beurt bent, maakt u met deze sneltoets de minimale verhoging.
  • Select Bet Amount (Button 1/2/3/4) - Selecteert een van uw 4 aangepaste inzetknoppen voor gebruik bij het inzetten/verhogen, die kan worden gecombineerd met de Bet/Raise Hotkey.
  • Nieuwe hand (Rush & Cash) - Brengt u naar de volgende hand in Rush & Cash formats.
  • Selecteer Inzetbedrag & Inzet (Knop 1/2/3/4) - Selecteert een van uw 4 aangepaste knoppen voor inzetten/verhogen en voert deze actie uit. Vergelijkbaar met Select Bet Amount sneltoets maar combineert beide in een enkele actie.
  • Bet/Raise All In - Zet je 'All in' in spellen waar je dit kunt doen. Dit is bijvoorbeeld niet beschikbaar in Pot Limit- of Limiet-spellen.