Sneltoetsen - Welke algemene opties kunnen als sneltoets worden ingesteld?

• Selecteer Cashout - Dit zal het aanbod accepteren als EV Cashout wordt aangeboden. Voor meer details over EV Cashout, klik hier.
  • Cashout Decline - Als EV Cashout wordt aangeboden, zal dit het aanbod accepteren. Voor meer details over EV Cashout, klik hier.
  • Run It Once - Als Run It Multiple Times wordt aangeboden, selecteert u Run It Once.
  • Run It Twice - Als Run It Multiple Times wordt aangeboden, selecteert u Run It Twice.
  • Drie keer uitvoeren - Als Meerdere keren uitvoeren wordt aangeboden, selecteert u Drie keer uitvoeren.
  • Toon linker kaart - In Holdem spellen, toon de kaart getoond aan de linkerkant van je hand na de hand (als je betrokken bent bij een showdown, wordt dit overruled).
  • Toon rechter kaart - In Holdem spellen, toon de kaart weergegeven aan de rechterkant van uw hand na de hand (als u betrokken bent bij een showdown, zal dit worden overruled).
  • Toon alle kaarten - Toon je kaarten na een hand (als je betrokken bent bij een showdown, wordt dit overruled).