Pokerclient - Mobiel - Biedt GGPoker een liggende modus?

Momenteel heeft GGPoker geen liggende weergave voor onze mobiele app.

Dit komt doordat de app geoptimaliseerd is voor mobiele telefoons, waar de staande weergave gebruiksvriendelijker is en gemakkelijker te gebruiken met één hand.

Wij ontwikkelen een 'tablet' versie van de client voor apparaten zoals de iPad om daar een betere ervaring te bieden. We hopen hierover binnenkort meer nieuws te kunnen melden.