Poker Client - GGPoker apparaat specificaties, eisen en speel suggesties (Windows)

Voor de duidelijkheid hebben we een lijst samengesteld van apparaten en besturingssystemen die GGPoker ondersteunen en wat elk van die apparaten aankan qua actieve spellen.

1 tafel
Niet aanbevolen
(1 FHD-monitor)
Aanbevolen voor 1 ~ 4 multitafels
(1 FHD-monitor)
Aanbevolen voor 4 ~ 6 multitafels
(1 FHD-monitor)
Aanbevolen voor 8 ~ 10 multitafels
(2 FHD monitoren)
Aanbevolen voor 12 of meer multitafels
(2 FHD monitoren)
Windows versie Windows 8 Windows 10 Windows 10 Windows 10 Windows 10 / 64-Bit
Processor 3 GHz processor Intel Core i3 (3GHZ) Intel Core i3 of hoger (3GHz) Intel Core i3 of hoger (3GHz) Intel Core i5 (3 GHz)
RAM 2 GB 4 GB of hoger 8 GB of hoger 8 GB of hoger 8 GB of hoger
Vrije schijf 1 GB 10 GB 10 GB 10 GB 10 GB
VGA Aan boord Aan boord Aan boord GTX 650 of hoger GTX 650 of hoger

Deze informatie staat niet op de website. Als je dit bericht leest en je wilt iets in twijfel trekken, stuur je bezorgdheid dan rechtstreeks naar [email protected].

Als u een oud besturingssysteem gebruikt, verzoeken wij u zich te houden aan de beperkingen in de tabel om een stabiel spel te garanderen.