Poker Client - GGPoker apparaat specificaties, eisen en speel suggesties (Android)

Voor de duidelijkheid hebben we een lijst samengesteld van apparaten en besturingssystemen die GGPoker ondersteunen en wat elk van die apparaten aankan qua actieve spellen.

1 tafel
Niet aanbevolen
Aanbevolen voor 1 ~ 4 multi tafels
Android Versie 6.0.0 Ice Cream Sandwich 5.0 Lollipop of hoger
RAM 2 GB 4 GB of hoger
Vrije schijf 150 MB 1 GB

Deze informatie staat niet op de website. Als je dit bericht leest en je wilt iets in twijfel trekken, stuur je bezorgdheid dan rechtstreeks naar [email protected].

Als u een oud besturingssysteem gebruikt, verzoeken wij u zich te houden aan de beperkingen in de tabel om een stabiel spel te garanderen.