Poker Client - GGPoker apparaat specificaties, eisen en speel suggesties (IOS)

Voor de duidelijkheid hebben we een lijst samengesteld van apparaten en besturingssystemen die GGPoker ondersteunen en wat elk van die apparaten aankan wat betreft actieve spellen.De minimale vereisten voor het gebruik van de GGPoker app zijn als volgt voor elk apparaat:

• iPad
    • iPad Air 2 / iPad Mini 4 (iPad Air 3 / iPad Pro 2 / iPad Mini 5 of hoger aanbevolen)
    • 2 GB MB vrije schijfruimte of meer (3 GB aanbevolen)
    iOS
    • iPhone X
    • 2GB RAM (3GB of meer aanbevolen)
    • 250 MB vrije schijfruimte of meer (1 GB aanbevolen)