Account Security - 2FA - Mijn 2FA e-mails komen in de spam terecht, hoe los ik dit op?

Twee-factor authenticatie (2FA) is een populaire beveiligingsmaatregel die een extra beschermingslaag toevoegt aan je GGPoker account. Echter, als de 2FA e-mails je inbox niet bereiken en in de spamfolder belanden, is het doel van 2FA in de eerste plaats voorbij. In dit artikel laten we je zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je 2FA e-mails niet in de spam-map terechtkomen, en geven we oplossingen voor grote e-mailproviders zoals GMail en Outlook.

Whitelist het @ggpoker.com domein
Een manier om ervoor te zorgen dat e-mails van @ggpoker.com niet in de spam terechtkomen, is door het domein toe te voegen aan de witte lijst van uw e-mailprovider. Whitelisting is een manier om e-mails van betrouwbare bronnen als veilig te markeren, zodat ze niet in de spamfolder terechtkomen. Hier ziet u hoe u @ggpoker.com kunt whitelisten voor enkele populaire e-mailproviders:
GMail: Ga naar Instellingen > Filters en geblokkeerde adressen > Maak een nieuw filter. Voer in het veld "Van" "@ggpoker.com" in en klik op "Filter aanmaken". Vink het vakje naast "Nooit naar Spam sturen" aan en klik op "Filter aanmaken".
Outlook: Ga naar Instellingen > Bekijk alle Outlook-instellingen > Junkmail > Veilige afzenders en domeinen. Voer "@ggpoker.com" in het veld "Afzender of domein toevoegen" in en klik op de knop "+". Klik op "Opslaan" om het domein toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders.
Controleer regelmatig uw spamfolder.
Zelfs als je @ggpoker.com hebt gewhitelist, kunnen sommige e-mails nog steeds in de spammap staan. Daarom is het regelmatig controleren van je spammap essentieel om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke e-mails mist. Als je een e-mail van @ggpoker.com in de spammap vindt, markeer hem dan als "Geen spam" of verplaats hem naar je inbox. Hierdoor leert je e-mailprovider dat e-mails van @ggpoker.com geen spam zijn en in de toekomst in je inbox moeten worden afgeleverd.
Contact ondersteuning
Als je geprobeerd hebt @ggpoker.com te whitelisten en je spamfolder regelmatig te controleren, maar je ontvangt nog steeds geen 2FA e-mails, neem dan contact op met de klantenservice. Het ondersteuningsteam kan je helpen het probleem op te lossen en ervoor zorgen dat e-mails van @ggpoker.com in je inbox terechtkomen. Je vindt manieren om contact op te nemen met je lokale ondersteuningsteam in het onderstaande gerelateerde artikel.