Pokerclient - Tafelchat - Spraakbericht - FAQ & Samenvatting

Wat is een spraakbericht?

Spelers kunnen in de tafelchat korte gesproken berichten achterlaten om hun gevoelens aan andere spelers kenbaar te maken, precies zoals bij live poker. Wil je iemand feliciteren met een goed spel? Zeggen wat je van hun avatar vindt? Je opwinding tonen na het winnen van een grote pot.

Hoe laat ik een gesproken bericht achter?

Klik op de microfoonknop in de chatbox, u moet uw microfoon eerst configureren in instellingen > apparaat

Hebben gesproken berichten dezelfde chatregels als getypte notities?

Het tafelchatbeleid geldt voor gesproken berichten op dezelfde manier als voor tekstgebaseerde chat. Spelers die dit beleid overtreden door beledigend of discriminerend taalgebruik, praten over handen in het spel of een andere overtreding van het tafelchatbeleid van GGPoker, kan de mogelijkheid om te chatten voor een bepaalde tijd of permanent worden ontnomen.

Worden gesproken berichten automatisch afgespeeld of moet ik erop klikken?

Gesproken berichten worden automatisch afgespeeld, net zoals Snapcam-video's voor de hele tafel worden afgespeeld. Dus als u een spraakbericht achterlaat zal het gehoord worden door iedereen die niet in Helmmodus is.

Kan ik Spraakberichten blokkeren?

Het toepassen van de Helmmodus blokkeert alle chatfuncties, inclusief gesproken berichten. Ze kunnen echter niet afzonderlijk worden geblokkeerd.

Moeten gesproken berichten in het Engels zijn?

Aangezien GGPoker de grootste pokerruimte ter wereld is, verwelkomen we spelers van over de hele wereld, daarom hebben we geen beperkingen op de taal die gebruikt wordt aan onze tafelchat.

Kan ik Voice Notes in de client vertalen?

Momenteel is er geen functie in de client om spraakberichten te vertalen, maar dit wordt overwogen voor ontwikkeling.

Hoe kan ik een gesproken bericht rapporteren dat het beleid van GGPoker inzake tafelchatten schendt?

Dit kan op dezelfde manier worden gedaan als traditioneel tafelgesprek. Beweeg uw muis over het chat-item dat u wilt melden en er verschijnt een vlag-pictogram, als u hierop klikt wordt een rapport naar ons beveiligingsteam gestuurd voor controle.

Ik probeer een voice bericht achter te laten maar het is stil, wat is er mis?

Controleer of uw microfoon correct werkt en geconfigureerd is. Dit kunt u controleren door naar Instellingen > Apparaat te gaan en de aanwijzingen voor Microfoon te volgen.