Prop Bets - Last Longer - Hoe voorkom ik dat ongewenste deelnemers meedoen aan mijn private prop Bet?

Tijdens het instellingsproces kunt u de Prop Bet privé maken en een 4-cijferig wachtwoord instellen dat spelers moeten invoeren om deel te nemen aan de Prop Bet.

Zorg ervoor dat dit wachtwoord privé blijft, want iedereen die het wachtwoord heeft, kan lid worden. Wij raden ook aan het wachtwoord moeilijk te raden te maken, vermijd eenvoudige getallen zoals "1234" en "0000".