Problemen oplossen - Hoe browser cache wissen op Windows

Google Chrome

Druk op Ctrl+Alt+Delete om het venster Browsergegevens wissen te openen.

Selecteer het gewenste tijdsbereik

Vink de optie "Cached afbeeldingen en bestanden" aan

Duidelijke gegevens


Firefox/Moxilla

Ctrl+Alt+Delete om het venster Wis alle geschiedenis te openen.

Selecteer het gewenste tijdsbereik

Vink de optie Cache aan

Duidelijk nu


Microsoft Edge

Ctrl+Alt+Delete om het venster Browsergegevens wissen te openen.

Selecteer het gewenste tijdsbereik

Vink de optie "Cached afbeeldingen en bestanden" aan

Duidelijk


Andere browsers hebben vergelijkbare opties in hun instellingen

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.